Isedio – cofraje pierdute pentru pardoseli

ISEDIO este o companie privata specializata in solutii tehnice si produse destinate protejarii rosturilor pardoselilor industriale din beton. Produsele inovatoare ISEDIO sunt recomandate si specificate de proiectantii din domeniu, ele devenind optiunea preferata a constructorilor si inginerilor.

cofraje_pierdute

ARMOURJOINT®

ARMOURJOINT® este un cofraj pierdut proiectat pentru protejarea muchiilor rosturilor si transferul greutatii, conceput pentru a respecta cerintele actuale ale pardoselilor din beton armat.

Acesta confera o armare eficienta a muchiilor rosturilor supuse traficului greu cu ajutorul a doua profile din otel de inalta rezistenta laminate la rece cu o grosime de 10 mm si inaltime de 40 mm.

ARMOURJOINT® prezinta un gujon unic sub forma de placa asimetrica, proiectat pentru transferul unor greutati mari, manusa gujonului fiind realizata pentru a facilita miscarea longitudinala +/- 20 de mm si o deschidere maxima a rostului de 30 de mm.

ARMOURJOINT® indeplineste in totalitate cerintele Raportului Tehnic TR34 – editia a patra.

SHIELDJOINT®

SHIELDJOINT® este un cofraj pierdut inovativ care amortizeaza socurile generate de traficul greu din spatiile industriale.

Spre deosebire de sistemele clasice, SHIELDJOINT® are niste profile superioare asimetrice separate printr-o linie trapezoidala. Acestea au fost proiectate astfel incat indiferent de latimea rotilor utilajelor destinate manipularii in spatiile industriale, rotile sa fie in contact cu ambele profile.

Aceasta inovatie economiseste valoarea sigilantului / chitului poliuretanic necesar umplerii periodice a rosturilor.

SHIELDJOINT® indeplineste in totalitate cerintele Raportului Tehnic TR34 – editia a patra.

 

proiecte recente

servicii

  • pardoseli
  • placaje si plinte pentru pereti
  • blaturi
  • glafuri pentru ferestre
  • lampi
  • tablouri
  • sculpturi
  • chiuvete
  • precum si ideile dumneavoastra

parteneri

02
Suntem intr-o continua cautare de parteneri.

Daca activati in domeniul arhitecturii, amenajarilor interioare si exterioare, productiei de mobilier personalizat, prelucrarea pietrei, granitului, marmurei sau a betoanelor decorative etc. nu ezitati sa ne contactati.

contact

harta

str. Campului nr .105
Cluj-Napoca, 400656, Romania

tel: +40 371 079 424
fax: +40 364 142 173
E-mail: office@betonia.ro